Zeer goede telefoon reparatie in Delft

Ik liet een aantal dagen geleden mijn telefoon vallen waardoor er een barst scherm in het scherm was gekomen en mijn telefoon niet meer aanging. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar telefoon reparatie Delft om een goede telefoon zaak te vinden bij mij in de buurt. 

Veel telefoon zaken bij mij in de buurt

Toen Ik op het internet op zoek ging naar telefoon reparatie Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel telefoonzaken bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites had bezocht sprak mij het bedrijf Telgefixt het meeste aan. Dit bedrijf heeft namelijk een erg goed een overzichtelijke website. Ook biedt het bedrijf een erg goede service aan. Er zal onder ander geen data verloren gaan en je krijgt garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie worden vervangen. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel te brengen. 

Zeer vriendelijk en snel geholpen

Ik werd in de winkel erg vriendelijk en snel geholpen door een van de deskundige monteurs. Mijn telefoon was binnen een half uur gerepareerd en ik ontving garantie op een aantal vervangende onderdelen. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Telgefixt.