Op zoek naar iPhone reparatie Amersfoort?

Bent u opzoek naar iPhone reparatie Amersfoort? Neemt u dan contact op met Fixpunt. Hoe gaat het bedrijf in zijn werk? Het bedrijf wilt een goede band hebben met de klant. Dit proberen ze door een scherpe prijs te bieden en goed en klantvriendelijk personeel. Het personeel is ook erg vakkundig en u kunt ze vertrouwen op hun woord. Er zijn u al veel tevreden klanten geweest.

iphone6

Mijn ervaring met Fixpunt

Mijn ervaring met Fixpunt is heel erg positief. Ik heb voor 2 weken terug het scherm van mijn iPhone laten maken en vond dat helemaal niet duur. Binnen een uur was het scherm gemaakt dus ik ging naar nog wat andere winkels en boodschappen doen en toen ik terugkwam had ik mijn telefoon weer terug dus ben ook erg tevreden over de duur van de reparatie. Het personeel is ook erg vriendelijk. Ik raad andere met een kapotte iPhone aan om hierheen te gaan voor de prijs en de service.

Contact

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijf? neemt u dan contact op met dit bedrijf dit kan door een mailtje te sturen of door te  bellen.