Mooie Chagall tentoonstelling bij museum Lalique

Mijn moeder is een erg grote fan van de kunstwerken die de kunstenaar Chagall heeft gemaakt. Het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met haar een bezoek te brengen aan een museum die beschikt over een Chagall tentoonstelling van deze kunstenaar tentoonstelt.

Uitgekomen op de website van het museum Lalique

Toen ik op zoek ging naar Chagall tentoonstelling kregen we erg veel soekreustltlan van musea die kunstwerken van Chagall tentoonstellen. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik uiteindelijk terecht op de website van museum Lalique. De website van het museum is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over de vele kunstwerken die het museum tentoonstelt. Na het lezen van de informatie besloot ik om over te gaan tot een aankoop van twee tickets.

Ons bezoek aan het museum

Mijn moeder was erg enthousiast toen ik mijn moeder dat we samen naar een museum zouden gaan waar kunstwerken van Chagall tentoon worden gesteld. We hebben samen een erg leuke en leerzame dag gehad bij het Lalique museum. We raden het museum daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit.