Ga voor meer informatie naar de website van Physicum

Als u wilt sporten bij onze sportschool neem dan even contact met ons. Onze gegevens kunt u vinden op de website. Dus ga naar de website voor meer informatie.

Fysiotherapie

Na een zware blessure die ik had gekregen met voetbal moest ik van het ziekenhuis fysiotherapie gaan zoeken. Mijn broer die sportte al bij Physicum en vertelde dat daar een hele sterke fysio zat. Ik besloot mij aan te melden. Nu ben ik al weer helemaal hersteld maar tegen die tijd ging het erg slecht. De fysio’s zijn heel erg vriendelijk bij de sportschool. Er waren twee verschillende therapeuten. Allebei hadden ze er erg veel versteld. Ik had een breuk gehad in mijn enkel en ging daar oefeningen doen om zo snel mogelijk te herstellen. De revalidatie duurde een stuk minder lang door de fysio. Ik heb daar een erg goede tijd gehad en raad het zeker aan om daarheen te gaan als je lichamelijke klachten hebt. Twijfel niet lang en denk niet: ‘’Ach ik kijk het wel even aan’’. Want dan kan het alleen maar erger worden als je doorgaat sporten. Kom dan maar gewoon even langs bij de fysio in Physicum. Erg aan te raden.

Contact

Als u vragen heeft of interesse om te sporten dan moet u even contact opnemen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-26 16 998. Mailen kan naar [email protected]. Ons adres is Emmaplein 2 1075 AW Amsterdam.