Heb jij wel eens krullen extensions gehad? 

Je haren elke dag doen is voor sommige van ons een enorme uitdaging, de dagelijkse strijd om het goed te laten zitten, het te laten glanzen en het gewoon mooi te behouden is een klus waar je u tegen zegt. Soms droom je van een mooie stralende coupe waar je niet veel moeite voor hoeft te doen. Gewoon dat je opstaat en het er enorm mooi uit ziet. Helaas is dit vaak niet het geval, en toch moet je er nog wat aan doen. De bad hairday staat dan vaak ook niet op je lijstje, al helemaal niet als je een belangrijke meeting hebt. Als je krullen hebt dan wil je natuurlijk een mooie grote bos, soms is het door omstandigheden wat dunner geworden en als je wat extra volume kan krijgen met krullen extensions is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen. 

krullen extensions

Product

Als je naar de kapper gaat is het handig om te zorgen dat je iemand uitkiest die ook daadwerkelijk veel van dit soort producten afweet. Hoe je het moet zetten maar ook aftercare is enorm belangrijk voor je haar. Je wilt je eigen haar namelijk niet beschadigen. Vooral omdat krullen vaak al extreem droog zijn is het een opgave om deze goed gehydrateerd te krijgen. Hydratatie is enorm belangrijk voor je haar. Zo blijft het niet alleen in model maar ook in goede staat. 

Verzorging

Krullen extensions is vaak niet van echt haar gemaakt en hoeft dus ook niet precies hetzelfde te worden verzorgd als de anderen haren. Wel is het bedoeling dat je deze extensions goed verzorgd, je wilt niet dat zij in de klit raken. Je eigen haar kan er namelijk ook flink aan kapot gaan. 

Reviews en overleg

Pas daarom altijd goed op op wat je doet en bij wie je ze laat zetten. Reviews online kijken kan vaak ook helpen. Krullen extensions zijn ook niet goedkoop, het is een inverstering maar niet onmogelijke inverstering. Als je het echt wilt dan moet je goed overleggen wat je opties zijn, vertel hierbij goed wat je wilt jij loopt er tenslotte mee.