Zeer mooie en voordelige keukens bij Keuken en Keukens

Mijn grootouders wonen al erg lang in dezelfde woning in Wageningen. Het sanitair van de woning was in de loop van de jaren erg verouderd waardoor ze onder andere de keuken graag wilde laten vervangen door een mooie moderne en voordelige keuken. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we terecht op de website van Keuken en Keukens.

De website van Keuken en Keukens is erg goed en overzichtelijk

Toen we terecht kwamen op de website van Keuken en Keukens kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloten mijn grootouders om contact met het bedrijf op te nemen.

Een speciaal ontwerp voor de keuken van mijn grootouders

DE eigenaar van het bedrijf bracht een bezoek aan de woning van mijn grootouders om naar de wensen van mijn opa en oma te luisteren en om een ontwerp voor de nieuwe keuken te aken. Na een aantal dagen kregen mijn grootouders via de mail een ontwerp voor de keuken toegestuurd die hen erg aansprak. Daarom besloten ze ook om over te gaan tot een aankoop van een nieuwe keuken. De keuken werd na 6 weken geleverd en ziet er erg mooi uit. We zijn daarom ook erg tevreden over Keuken en Keukens.