Op zoek naar een hangend toilet?

Bent u op zoek naar een hangend toilet? Dan bent u bij Sanispecials aan het juiste adres.

Voordelen hangend toilet

Er zijn veel voordelen aan een hangend toilet, het is een mooi toilet omdat je geen buizen of andere dingen ziet hij zit vast op de muur, een blinde bevestiging maakt het toilet hangend, voor 17:30 besteld is morgen in huis en bij sanispecials heb je natuurlijk het grootste assortiment aan keuzes. Wanneer u een toilet wilt kopen bij Sanispecials heeft u natuurlijk al een voorkeur. U kunt dan uw product zoeken door de filters te gebruiken aan de rechterkant van de pagina die helpen je heel erg met het vinden van het juiste toilet. Heeft u een toilet gekocht en weet u niet hoe die bevestigt moet worden? Kijk dan op de site onderaan de pagina daar staat helemaal uitgelegd hoe u het bevestigt.

toilet

Soorten hangende toiletten

Van de hangende toiletten zijn veel soorten. Ze verschillen in grote, kwaliteit, en materiaal. Er zijn vlakspoel en diepspoel toiletten. Het verschil daartussen is dat bij een vlakspoel de boodschap op een plateau komt te liggen en bij een diepspoel valt het direct in de pot.

Soorten

  • Wandclosets zonder spoelrand
  • Diepspeol wandclosets
  • Compacte wandclosets
  • Vlakspoel wandcloset
  • Verhoogde wandcloset

Meer informatie

WIlt u meer informatie over hangende toiletten?

Bezoek dan de website, bel naar 31(0)73- 6121855 of bezoek de winkel voor een lekker kopje koffie en een gesprek met een medewerker.